Ville Vuollet, työnjohtaja

Logistiikka-alalla jo aiemmin työskennellyt Ville Vuollet liittyi Logitrin työyhteisöön 2,5 vuotta sitten. Nyt hän toimii esihenkilönä noin 20 työntekijällemme.

Mitä teet Logitrilla?

Työskentelen työnjohtajana ja vastaan kahden asiakkuutemme palvelutuotannosta. Kokonaisuudessaan vastuualueellani on töissä noin 20 työntekijää, joille toimin myös esihenkilönä.

Kauanko olet ollut Logitrilla töissä?

Yhteensä 2,5 vuotta, joista nykyisten asiakkaiden parissa 1,5 vuotta.

Millaisia töitä teit aiemmin?

Olen ollut Finnfrostilla noin kuusi vuotta varastotyöntekijänä ja Postilla tiiminvetäjänä kahdeksan vuotta. Siinä välissä olin opintovapaalla, jonka aikana opiskelin jalkapallovalmentajan tutkinnon ja työskentelin valmentajana vuoden verran.

Miten päädyit nykyiseen tehtävääsi?

Logitrilla oli työnjohtajan paikka auki, ja hain tehtävää. Aloitin sijaisuudella, jonka jälkeen sain vakituisen tehtävän.

Kerro kokemuksiasi Logitrilla työskentelystä.

Ennakkoon en tuntenut yritystä muuta kuin nimeltä. Mukavan kiireistä on ollut, ja paljon olen päässyt oppimaan uutta. Muutoksista ja kiireestä huolimatta asiat ovat järjestyneet aina hyvin, ja tukea saa aina tarvittaessa.

Mitä nostaisit esille vahvuuksinamme?

Logitri on joustava ja nopealiikkeinen yritys. Oman työni kannalta on positiivista, että päätökset syntyvät nopeasti eikä toiminta ole kankeata.

Kerro vähän työpäivästäsi.

Jokainen päivä on erilainen. Työpöydälläni on jatkuvasti henkilöstöön liittyviä asioita, laskutusasioita ja palkitsemiseen liittyvää. Tarvittaessa olen myös ajamassa trukkia, hyllyttämässä ja auttamassa tiimiä kiireisinä aikoina. Myös asiakkaiden ja kuljetuspuolen kanssa olen päivittäin yhteyksissä, joten työpäivät ovat todella monipuolisia.

Mikä on työssäsi parasta?

Parasta on jo edellä mainitsemani työn monipuolisuus: pääsen tekemään vaihtelevasti eri asioita ja työni on itsenäistä. Ja parhaisiin asioihin kuuluvat myös hyvät työkaverit!  

Millaisia tulevaisuuden tavoitteita sinulla on työssäsi?

Yksi tavoite olisi vapauttaa enemmän omaa aikaani kehittämiseen ja suunnitteluun. Sen toteuttaminen edellyttää vastuun jakamista enemmän tiimiläisille, ja myös jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä. Myös jatko-opinnot logistiikan parissa kiinnostavat.

Voitko suositella meitä työpaikkana?

Kyllä voin. Logitrilla on hyvä yrityskulttuuri ja tekemisen meininki. Tarjolla on myös monenlaisia tehtäviä ja urapolkuja.